Droomhaar & Beauty. Al meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze kapsalon

Al meer dan 20 jaar heeft eigenaresse Margot haar eigen kapsalon. Sinds 2003 is de kapsalon gevestigd in Blokker en sinds 2013 is zij een samenwerking aangegaan met haar dochter Chantal.

Droomhaar & Beauty is een kapsalon die staat voor kwaliteit en advies. In deze drukke tijd heb je bij ons in de salon rust en tijd voor jezelf.

Exclusief Keune

Wij werken met het exclusieve kappersmerk Keune hiermee verzorgen, stylen en kleuren we je haar.
Wij hebben voor Keune producten gekozen omdat het een puur Nederlands bedrijf is, maatschappelijk betrokken en een goede prijskwaliteit verhouding heeft, waar wij volledig achter staan.

De Keune tinta color is gemaakt met de beste ingredi├źnten, het biedt het haar intensieve verzorging en geeft een zijdezachte glans door de aanwezige zijde prote├»ne.
Ook heeft Keune de unieke tinta ultimate cover, deze haarverf bied de laatste technologie voor het dekken van 50% of meer grijs haar.

Met onze Keune producten kunnen wij jou en jouw haar het beste bieden!

ANKO

Onze salon is aangesloten bij de ANKO. Deze branche organisatie stelt eisen aan de kwaliteit, vakbekwaamheid, praktijkruimte en service. Deze worden gecontroleerd en gewaarborgd d.m.v. een erkenningsregeling.