Book online
“Wij verzorgen jouw
complete look”
– De imago specialisten –
Haar
Huid
Styling
Droomhaar | Dé imago specialisten

Wij zijn dé imago specialisten van Noord-Holland. Naast het knippen van de nieuwste coupes en fijne gezichtsbehandelingen bieden wij, Margot, Chantal en Iris, een totaalconcept waarbij wij je helpen met het versterken van je persoonlijke uitstraling.

Totaal concept haar, huid & style

Kies je altijd weer voor een zwarte garderobe of altijd maar hetzelfde kapsel? Wij geven je graag een haar-, huid-, make-up-, kleur- en stylingadvies. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de laatste modetrends en volgen wij regelmatig diverse haar- en huid trainingen. Maar dit is bij ons niet leidend want wij kijken en luisteren naar jou als persoon.

Persoonlijk advies

Wie ben jij en wat wil je uitstralen? We nemen de tijd om samen tot een passend en persoonlijk advies te komen, waarbij jij helemaal jezelf voelt. Doordat je huid straalt, je haar goed zit en je kledingstijl en kleuren passen bij jouw persoonlijkheid kunnen we er voor zorgen dat je je zelfverzekerder gaat voelen en zult stralen. Dit kan voor mooie veranderingen zorgen.

De koffie staat klaar

Dit alles in onze salon in Blokker waar een rustige en gezellige sfeer hangt en altijd een heerlijk kopje koffie of thee (diverse varianten en smaken) voor je klaar staat.

Droomhaar | Totaal concept beauty
 • Nieuwste haartrends
 • Balayage
 • Keune haarproducten
 • Kleur advies
 • Styling advies
 • Metamorfoses
 • Gezichtbehandelingen
 • Cupping
 • Microdermabrasie
 • Malu Wilz producten
 • Bruids make-up en haar
 • Visagie
 • Updo's
Droomhaar | Reviews

Gister een super leuke kleur analyse gehad! Droomhaar neemt alle tijd en leert je om zelf te zien wat kleur met jou doet! Kaartje vanmorgen eerst eens door mijn kleding kast gehaald en dat gaf verassende inzichten. Vanaf nu bij het shoppen in mijn portemonnee!

Ik kom al jaren bij deze kapsalon, nog nooit teleurgesteld daar vandaan gekomen. Margot, Chantal en Iris zijn allemaal toppers zeer deskundige vakvrouwen.

Lieve vrouwen die weten wat ze doen en die echt de tijd voor je nemen. Altijd blij met kundig advies! Haarstijlling voor ieder zíjn smaak..

Metamorfose
De beautysalon
Ga jij trouwen?
Droomhaar | Haar
Haar advies op maat

Wij luisteren en kijken. Wie ben jij? Wat zijn jouw wensen? Wat is je gezichtsvorm? Ben je een warm of een koel type? Wat is de conditie van je haar? Door echt naar jou te kijken kunnen wij je voorzien van het allerbeste advies op haargebied. En met een goed advies voor thuis kun je ook daar verder met het goede en zelfverzekerde gevoel waarmee je de salon zult verlaten.

Exclusief Keune

Wij werken met het exclusieve kappersmerk Keune. Hiermee verzorgen, stylen en kleuren we je haar. Wij hebben voor Keune producten gekozen omdat het een puur Nederlands bedrijf is, maatschappelijk betrokken en een goede prijs- kwaliteit verhouding heeft, waar wij volledig achter staan.Blijven trainen: Balayage, Foilyage en Microlights

Wij zijn op de hoogte van alle ‘moderne’ knip- en kleurtechnieken voor kort en lang haar.

 • Diverse kniptechnieken om lagen in het haar te creëren zonder een ‘dunne’ onderkant, kniptechnieken om je haar meer volume te geven.
 • Kleurtechnieken in ‘lang haar’ met een zachte overloop en zonder storende uitgroei zoals balayage, foilyage en microlights.
 • Kleurtechnieken om een mooi kleuraccent te creëren in een totale kleuring genaamd color blocking. Maar mode is bij ons niet leidend, samen kijken we wat past bij wie jij bent.

Metamorfose
Herken je dit?
Je kiest altijd hetzelfde model omdat dit veilig voelt.
Je zou wel eens een kleurtje willen in je haar, maar wat dan?
Je straalt niet uit hoe je je vanbinnen voelt.

Wij geven je graag advies!
– De imago specialisten –
Grijze haren & uitgroei

Kleur jij al jaren jouw ‘grijze’ haar en raak je hier een beetje klaar mee? Maar hoe kun je grijze haren op een mooie manier uit laten groeien zonder storende uitgroei? Wij helpen je graag.

Omarm je grijze haren

Het is helemaal van nu, het maakt je uniek en het is inmiddels geaccepteerd voor alle leeftijden. Door samen een stappenplan op te stellen kunnen we je haar in een aantal behandelingen kleuren zodat het op een mooie en natuurlijke manier uitgroeit.

Plan ook gerust een kleuradvies bij Margot. Want door het dragen van de juiste kleuren kleding komt je ‘grijze’ haarkleur nog meer tot zijn recht.

Droomhaar | Keune
Haarverzorging

Sinds 2008 wordt er bij ons in de salon gewerkt met Keune. Keune is een Nederlands merk wat wereldwijde bekendheid heeft. Wij zijn trots om met dit mooie merk te mogen werken welke ook nog eens een geweldige prijs/kwaliteit verhouding heeft en niet getest is op dieren.

Keune Color

De Keune tintakleuringen zijn gemaakt met de beste ingrediënten. Zijdeproteïne voedt en beschermt het haar en solamer UV-protector beschermt het haar tegen UV-straling en kleurvervaging. De ultimate coverlijn zorgt voor extra dekkracht op de grijze haren.

Keune Semi Color

Keune semicolor is een kleuring die tot 70% dekt op grijze haren en is ammonia vrij. Perfect te gebruiken om de kleur op te frissen of bij een eerste kleur behandeling. De semicolors worden ook gebruikt voor tonerkleuringen.

Ook werken we met verschillende Keune bleaches en de ultimate blond serie. Een kleurproduct die de haarkleur tot 6 tinten oplicht en de ‘gele’ gloed direct neutraliseert.

Tijdens iedere kleurbehandeling staat bij ons het behoud van de conditie van je haar voorop..

With great care
comes great hair

Keune Care
– De imago specialisten –
Keune Care | Haarproducten

‘With great care comes great hair’. De basis van een goede coupe is de juiste verzorging passend bij je wensen en de conditie van je haar. De care producten zijn gemaakt met actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit gevoed wordt. Door de diverse lijnen is er voor ieder haar de juiste verzorging te vinden.

Keune Style

Om de perfecte look te creëren zijn de juiste stylingproducten een must. Met style producten kan iedere stijl gecreëerd worden. Ga voor prep, shape en finish en je coupe zit de gehele dag perfect.

Ben je nieuwsgierig naar de juiste producten voor jouw haar? Wij staan graag voor je klaar met een passend advies.

Droomhaar | Beautybank
#Doe Eens Lief

Sinds 2019 zijn wij als vrijwilliger aangesloten bij de BeautyBank.

De BeautyBank wil mensen met persoonlijke tegenslagen weer laten stralen. Want als jezelf de kracht of het geld niet hebt,verdien je juist extra aandacht.

Persoonlijke aandacht en een verzorgd uiterlijk kweken meer zelfvertrouwen. Daarom kun jij via de BeautyBank bijvoorbeeld ‘gratis’ naar de kapper. Een kleine oppepper en je staat zelfverzekerder in je schoenen. En durf je nét dat stapje verder te gaan om een positieve verandering in je leven te krijgen. Team Droomhaar zet zich belangeloos in voor de BeautyBank.

Team DroomHaar & BeautyBank

Misschien ben of ken je iemand die in de loop van de jaren in financiële problemen is geraakt en dit zetje in de juiste richting kan gebruiken.

Neem dan contact op met de BeautyBank.
www.beautybank.nl

Uiterlijk verdient juist in moeilijke tijden aandacht.
Jij verdient het om weer te stralen.

Wij geven je graag advies!
– De imago specialisten –
Beautybank | Review

Donderdag 27 februari was het zover, op naar Droomhaar en Beauty. Ik was best zenuwachtig, maar dat was al snel weg na de lieve ontvangst bij Margot en Chantal! Een praatje met kopje koffie doet wonderen. Eerst werd er kleuradvies gegeven, koele kleuren blijken het beste bij mij te staan! Ik kreeg ook een kaartje met kleuradvies mee naar huis, handig om te weten welke kleuren qua kleding mij het beste staan! Daarna werd mijn haar gewassen en geknipt, heerlijk dat gefriemel aan mijn hoofd.

Toen werd mijn haar geverfd en kreeg ik tevens highlights! Daarna werd het geföhnd… Wauw wat mooi, veel beter dan de eentonige kleur die ik had! En het valt nu een stuk beter Het geeft me wat meer zelfvertrouwen nu ik weer mooi geknipt en gekleurd haar heb en een heel klein stukje vertrouwen terug in de medemens…. wat zo’n middag al niet kan doen.

Lieve Karin, Margot en Chantal dankjewel voor deze geweldige middag, ik kan er weer even tegenaan, en ga met frisse moed door om weer te gaan leven ipv overleven.

Droomhaar | Huid

In de beauty salon neem ik de tijd om je wensen met betrekking tot je huid en je behandeling te achterhalen. Samen gaan we kijken naar een passende behandeling en sta ik heel graag voor je klaar met een goed advies voor de thuisverzorging van je huid.

Mijn missie is om je te helpen bij het verzorgen van je huid en het veroudering proces op een mooie manier te laten verlopen, geen rimpelloze beloftes. Leeftijd mag gezien worden en maakt iemand uniek en bijzonder. Maar wel op een mooie en stralende manier.

Ik geloof er in dat als we samen goed voor je huid zorgen, ik in de salon en jij met goede producten voor thuis we dit kunnen waar maken. In tijden als deze waarin iedereen druk is zorg ik er ook voor dat je na iedere behandeling totaal ontspannen mijn salon verlaat. Want wist je dat stress een van de grootste invloeden is van het verouderingsproces? Neem gerust een kijkje op de prijslijst om een overzicht te krijgen van de diverse behandelingen en mogelijkheden.

Prijzen
Malu Wilz beautyproducten

In de beauty salon werk ik met de huidverzorging producten van Malu Wilz. Het merk Malu Wilz heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de professionele huidverzorging. Innovatieve producten en werkstoffen gecombineerd met de passie voor een effectieve huidverzorging , huidverbetering en prachtige make-up creaties vormen de basis voor het succes van Malu Wilz.

Malu Wilz
Herken je dit?
Je huid voelt vaak trekkerig aan.
Je begint de eerste tekenen van veroudering te zien.
Je hebt al veel producten geprobeerd, maar niet lijkt uit te maken.
Op zoek naar een moment voor jezelf.

Ik geef je graag advies!
– De imago specialisten –
Geen tijd voor de schoonheidsspecialiste?

Geen probleem, het thuis verzorgen van je huid is nog belangrijker dan elke 6 weken de schoonheidsspecialist te bezoeken. Want als je thuis niets doet aan het verzorgen van je huid valt hij altijd weer terug in de ‘oude’ conditie. Vergelijk het met een tandartsbezoek, de 6 maandelijkse controle. Wanneer je je tanden thuis niet goed poetst of niet op de juiste manier verzorgd krijg je toch gaatjes.

Home treatment

Ik neem 45 min de tijd om je wensen met betrekking tot je huidconditie te achterhalen. Aansluitend geef ik je een behandeling met de producten die ik je zou adviseren voor thuis. Zo kun je meteen zien hoe je het gebruikt en hoe het voelt op je huid. Gun dit jezelf want echt... je huid zal weer gaan stralen!

Afspraak
Droomhaar | Huidverbetering
Microdermabrasie

Verdiend jouw huid echt eens een flinke boost? Dan kies je voor de goud behandeling en wordt je behandeling uitgebreid met Microdermabrasie.

Wat is Microdermabrasie?

Dit is een intensieve peeling van de huid waarbij een groot deel van je dode hoorncellen verwijderd wordt. Vergelijk het met het zandstralen van je huis, er komt weer een frisse stralende huid tevoorschijn. Je huid is hierdoor beter in staat de werkstoffen van de behandeling en thuisverzorging op te nemen.

Je huid gaat zich van binnenuit vernieuwen en herstellen. Droogtelijntjes, pigmentvlekjes en poriestructuur verminderen zichtbaar.

Microdermabrasie kuur

Voor het beste resultaat is de Microdermabrasie te adviseren in kuur verband. Minimaal 3 behandelingen in een periode van ongeveer 6 weken. Op deze manier heb je nog langer plezier van het behaalde resultaat.

Prijzen
Je begint de eerste tekenen
van huidveroudering te zien.

Ik geef je graag advies!
– De imago specialisten –
Droomhaar | Cupping massage

Begin je te merken dat het veroudering proces is gestart? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met cupping. Tijdens je zilver behandeling van 90 min kunnen we de massage van het gezicht vervangen voor een cupping massage van het gezicht.

Wat is cupping?

Door middel van de cupping worden de huidlagen van elkaar los gemasseerd, de doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en collageen en elastine wordt weer vernieuwd aangemaakt.

Cupping voor thuis of een kuur

Door ook thuis 3x per week aan de slag te gaan met de cupping massage kun je echt huidverbetering realiseren. Lijntjes worden minder diep en je contouren zullen verstevigen. Door de cupping als kuur te ondergaan icm de huidverbeterende behandelingen zoals Microdermabrasie en fruitzuren zie je binnen 6 weken een verbetering van het huidbeeld.

Droomhaar | Malu Wilz

In de beautysalon werk ik met de huidverzorgingsproducten van Malu Wilz. Het merk Malu Wilz heeft al meer dan 30 jaar ervaring in professionele huidverzorging. Innovatieve producten en werkstoffen gecombineerd met de passie voor een effectieve huidverzorging, huidverbetering en prachtige make-up creaties vormen de basis voor het succes van Malu Wilz.

Huidverzorging

Ondersteunt door nationale en internationale onderzoekpartners combineren ze sinds 1987 de modernste werkstoffen met de nieuwste trends. Laat je overtuigen door de bijzondere kwaliteit van de verschillende behandelingen.

De Malu Wilz producten bieden voor ieder huidbeeld de passende dagelijkse verzorging. De werkstoffen binnen een productserie combineren perfect met elkaar, om de beste resultaten te behalen. Speciale producten, zoals bijvoorbeeld ampullen en boosters zorgen voor extra's bij de verzorging en kunnen doelgericht ingezet worden. Bij specifieke huidproblemen is het bovendien mogelijk om producten uit verschillende series met elkaar te combineren.

Alle producten van Malu Wilz zijn dierproefvrij. En ga jij graag voor vegan? Ook hierin kan ik je voorzien met de producten en behandelingen van Malu Wilz. Graag stel ik een passend behandelplan voor je samen met diverse salonbehandelingen en producten voor de thuisverzorging van je huid.

Dierproefvrij en vegan is mogelijk

Wij geven graag advies
– De imago specialisten –
Malu Wilz | Make-up

Het make-up assortiment van Malu Wilz biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccessoires en een modern kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale mode. Hierbij gaat het om langhoudende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn.

Twee maal per jaar wordt er een trend display uitgebracht met voorjaar/zomer en herfst/winter modetinten. Dit sluit perfect aan bij ons mooie concept waar we ook werken met kleur- en stylingadviezen. Modekleuren spelen bij ons in de salon een grote rol.

Droomhaar | Kleur- en stylingadvies
Welk kleurtype ben jij?

Door het dragen van de juiste kleding en kleuren zal je uitstraling zich versterken en je persoonlijkheid vergroten. Hierdoor voel jij je meer zelfverzekerd.

Seizoenstype & 78 Color System

Het seizoenstype is bij velen bekend, maar niet iedereen "zal hierin passen" omdat de kleurentypes binnen dit systeem wat beperkt zijn. Ik werk met het 78 Color System. Dit analyse systeem is verfijnder en meer uitgebreid waardoor het nog makkelijker wordt om de juiste en passende kleuren te vinden.

Persoonlijke kleurenanalyse: Regenboogkragen

Wanneer ik een kleurenanalyse maak, gebruik ik de regenboogkragen die bestaan uit: warm en koel, diep en licht, helder en gedempt. Op deze manier kan ik zorgvuldig zoeken en vaststellen welke kleurkarakteristieken bij jou harmoniëren. Als ik al deze kleurkarakteristieken heb ingedeeld, breng ik de verfijning aan. Op deze manier hou ik 1 van de 78 Kleurtypes over. Dat zijn jouw persoonlijk sterkste kleuren.

Het "Persoonlijk Kleur-Kaartje" is een matchingtool die je altijd bij je kunt hebben, op je kleding legt en ziet of het overeenkomt.

Hou jij van mode?

Ik wel maar... ik kijk eerst naar wat mijn stijl is en waar mijn lichaam om vraagt. Dat geeft mij zelfvertrouwen maar ook mijn eigenwaarde een boost.

Professioneel stylingadvies

Wil jij ook weten, welke kledingstijl bij jou past? Samen kijken wij naar jouw lichaamsmaten waardoor ik kan bepalen welk body type je hebt/bent. Daarna volgt een gezichtsanalyse en zoeken we samen uit welke persoonlijke voorkeuren je hebt betreft kledingstijl, materialen, dessins en accessoires. Wanneer je mijn adviezen in praktijk brengt, zul je zien hoe jouw garderobe, je veel meer mogelijkheden biedt.

Herken je dit?
Je draagt altijd zwart omdat dit 'veilig' is.
Je draagt graag wijde kleding om je vormen te verbergen.
Je hebt moeite met het kiezen van de juiste kleding.
Veel kleding in je kast die ongedragen blijft.
Je wilt de mooiste versie van jezelf zijn.
Je wilt makkelijk kunnen winkelen en geen miskopen meer doen.

Ik geef je graag advies!
– De imago specialisten –
Totaal plaatje | Kleur- en stylingadvies
Voordelen van een kleur- en stylingadvies:
 • Je houdt meer tijd over om gericht te kijken/shoppen omdat je weet welke kleuren, prints en vormen jou het mooiste staan
 • Je doet geen miskopen meer
 • Hierdoor bespaar je uiteindelijk geld
 • Alle kleuren in je kast matchen bij elkaar
 • Goede kleuren maken je stralender, jonger en bovendien krijgt je zelfvertrouwen een boost
 • Je gaat met meer plezier winkelen omdat je weet welke stijl je persoonlijkheid versterkt
 • Laat duidelijk zien wie je bent
Prijzen
Droomhaar | Personal Shop Event
Personal shop event bij DroomHaar!

Heel trots zijn wij dat op 3 en 4 oktober 2021 onze salon omgetoverd wordt tot heuse kledingwinkel. Er zal een geweldige najaar/winter collectie voor je samengesteld worden.

Wat houdt het in?

Persoonlijk kleur- stijladvies voor de kleding die jou blij maakt en er stralend uit laat zien. De collectie bestaat uit verschillende merken in de maat 34/36 tot en met maat 46. De kleding is geschikt voor diverse lichaamsfiguren en de stijl is casual, vrouwelijk en voor zowel vrije tijd als zakelijk te dragen.

Hoe het werkt?

Op deze dag kun je 2 uur genieten van persoonlijk advies, kleding- en accessoires passen en kopen.
In het shoppen word je begeleid door Anneke (stijladvies), Margot (kleuradvies), Chantal (make-upadvies).
Deze adviezen kun je ook meenemen bij andere shop momenten.

Dit alles onder het genot van diverse koffies, thee en verse sap soorten en lekkernijen.

Kosten voor deze 2 uur durende shop sessie bedragen €47,50 (exclusief de aankoop van de kleding). Per sessie van 2 uur is er ruimte voor 4 tot 6 personen, het is dus ook heel leuk om met iemand samen te komen. De tijdvakken worden ingepland tussen 10:00 en 15:00. Heb je een voorkeurtijd reserveer dan snel!

We zouden het fijn vinden als je telefonisch reserveert, zo kunnen we je nog wat vragen stellen met betrekking tot deze dag.

Merken die wij gebruiken tijdens het shop event
 • Slippely
 • Juffrouw Jansen
 • Cream
 • Dreamstar
 • Elvira
 • Eva Kayan
 • Indi en gold
 • Jensen
 • Kaffe
 • Le comte
 • Nathalie vleeschouwer
 • Nümph
 • NYDJ
 • One two luxzuz
 • Otracosa’
 • Rosemunde
Anneke Dercksen - Bobeldijk

Tijdens het Shop event komt Margot haar collega Anneke Dercksen - Bobeldijk van Imago Studio Ultramarijn. Zij is gespecialiseerd in Uiterlijk, Kleding en Identiteit. Anneke: Ik geloof in de kracht van de eigen stijl omdat iemand daarin tot zijn recht komt. Ik houd me al jaren lang bezig met de vraag: 'Waarom zien we eruit zoals wij er uit zien, waarom dragen we de kleding die we dragen'. Het was interessant om te ontdekken hoe wij onze kleding kiezen en dat dit nooit ‘zomaar’ is. 2 jaar geleden schreef ik daarover het boek: ‘Mooi’ is de kracht van je eigen stijl, waarin ik het belang en het nut van aandacht voor ons uiterlijk beschrijf. Tijdens het event krijgt iedere deelnemer een exemplaar kado.

Droomhaar | Visagie

Niet alleen kun je bij ons terecht voor mooi haar, een stralende huid of kleur- en stylingadvies. Ook kunnen wij je look compleet maken met een mooie make-up.

 • Ben je gast op een bruiloft?
 • Een verjaardagsfeest?
 • Sta je zelf een dag in de spotlight?
 • Heb je een fotoshoot?
 • Wil je je haar- of huidbehandeling extra stralend afsluiten?
Malu Wilz Complete make-up assortiment

Met het ruime aanbod van het make-up merk Malu Wilz kunnen we voor elke gelegenheid een passende make-up voor je verzorgen. Van een natuurlijke dag make-up tot een zware avond make-up.

Make-up advies

Alles is mogelijk! In overleg met jou kijken we wat je mooi staat, en zorgen we voor een make-up waar je je de mooiste versie van jezelf bij voelt.

Make-up updo

Combineer je make-up met een mooie updo en je look is compleet!

Updo
25,50
Updo incl. krullen en/of stylen
35,50
Complete make-up
27,50
Opfris make-up
12,75
Make-up voor een
feestje of fotoshoot

Wij geven graag advies
– De imago specialisten –
Make-up workshops
De perfecte smokey eyes?

Zou je graag meer handigheid willen krijgen in het verzorgen van je dagelijkse of avond make-up? Dan kun je bij ons terecht voor een make-up workshop. In een groepje of individueel, alles is mogelijk.

Make-up tips & tricks: stap voor stap

Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap een complete make-up met je doornemen. Hoe aan te brengen en welke kleuren te kiezen. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag want oefening baart kunst!

Make-up workshop
27,50
pp
Droomhaar | Bruid

Je bent vast op deze pagina beland omdat je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen. Een ontzettend spannende en leuke tijd waar een hoop zaken voor geregeld moeten worden. Misschien is de keus voor de jurk al gemaakt. Maar je haar en make-up zijn daarbij net zo belangrijk. Want wat is nu een trouwjurk zonder bijpassend haar en make-up?

Heb je zelf al ideeën?

Heel graag, want wie kent jou beter dan jezelf? Wij zijn er voor je om je te adviseren over het te dragen model van je haar en welke kleuren make-up jou de allermooiste en stralendste bruid zullen maken. Proefkapsel en make-up vindt plaats bij ons in de salon omdat we hier alle materialen en producten tot onze beschikking hebben.

Proefkapsel & make-up

Wij adviseren altijd om langs te komen voor een proefkapsel en make-up. We nemen alle tijd om diverse mogelijkheden te proberen op gebied van haar en make-up. Voor de grote dag is het mogelijk om je haar en make-up te verzorgen op je ‘thuis’ locatie. Heb je meer vragen? Neem gerust contact met ons op.

Prijzen
Proefkapsel en make-up
160,00
Grote dag kapsel en make-up
105,00
(buiten een straal van 5km wordt er een tijd- en reiskosten vergoeding in rekening gebracht)
Wil jij extra stralen,
maar jezelf blijven op je grote dag?

Wij geven graag advies
– De imago specialisten –
Bruid | Totaal concept

Ga je voor een witte jurk, of staat gebroken wit je misschien mooier? Of misschien ga je wel out of de box voor kleur of een pasteltint. Wanneer je twijfelt over de perfecte kleur trouwjurk dan bieden wij je een uitgebreid concept op het gebied van haar, huid en kleur- en stylingadvies. Wil je graag (kleur)advies over wat voor kleur jurk jou nu het allermooiste zal staan. Margot voorziet je graag van advies. Ook kunnen we je voorzien van een passende coupe en/ of kleur om jouw bruidskapsel nog meer kracht bij te zetten en je nog meer te laten stralen.

Extra ontspanning: boek een beautybehandeling

Een heerlijke behandeling in onze beautysalon om nog even extra te relaxen en je huid goed te laten verzorgen met een goed advies voor thuis? Want op een mooie verzorgde huid komt een goede make-up beter tot zijn recht en heeft ook een langere houdbaarheid. Zoals je leest zijn er vele mogelijkheden voor alle aanstaande bruiden. We stellen graag een advies en offerte op maat voor je samen.

Meer info
Droomhaar | Voor en na
Mandy

Op de laatste dag dat onze salon open was in 2020 kwam Mandy bij ons langs.

Na lang twijfelen en het haarzelf niet gunnen bezocht ze onze salon voor een make-over. En wauw wat hebben wij genoten! Margot begon met de kleurenanalyse, zo leuk om te zien dat Mandy echt geïnteresseerd was en zelf ook goed zag wat de kleuren met haar doen.

De persoonlijke kleuren van Mandy zijn Diep-Warm. Haar dominante kleurkarakteristiek is DIEP, denk aan intense herfstkleuren. De tweede kleurkarakteristiek is WARM. Dat betekent dat kleuren met een gele ondertoon veel mooier zijn dan kleuren met een blauwe ondertoon.

Chantal mocht Mandy haar haren en make-up verzorgen. Na aanleiding van de kleurenanalyse bij Margot zijn we gegaan voor een diepe warme basiskleur. Door het plaatsen van veel en fijne folies zorgt dit voor een natuurlijk maar krachtig resultaat. Ook hebben we een flink stuk van de lengte afgehaald en lagen gecreëerd voor meer zachtheid in haar gezicht.

Een natuurlijke make-up zorgt er voor dat Mandy van mooi werd omgetoverd tot stralend! Dank je wel Mandy voor je vertrouwen en dat je enthousiast al onze adviezen in je opnam.

Lees meer...
Lees minder...
Marlies

Marlies was onze eerste klant voor een van onze metamorfose pakketten. Ze ging voor het zilver arrangement.

Marlies is een Diep-Gedempt kleur type. Deze kleuren laten haar huid meer stralen. De basis kleuring in het haar is gekleurd met een semi-color. Dit laat langzaam los uit het haar waardoor er minder uitgroei ontstaat. Er zijn high- en lowlights geplaats voor een speelser effect. Marlies is voorzien van een mooie natuurlijke make-up met onze Malu Wilz producten. Op de voor en na foto’s kun je goed zien dat een metamorfose niet altijd groots hoeft te zijn. Wat kleine aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat je van mooi naar stralend gaat.

Ook hebben we een haar- en make-up plan voor haar ingevuld. Hierin staat ons advies over hoe je het haar en make-up thuis het beste kunt onderhouden. Want je nieuwe look wil je ook daar voortzetten toch?

Lees meer...
Lees minder...
Nathalie

Nathalie bezoekt de salon niet regelmatig maar is wel een trouwe klant. Omdat ze niet vaak de salon bezoekt is het belangrijk om samen te kijken naar een kleur die op een mooie manier uit kan groeien, zonder storende uitgroei. Na de koel/ warm kleuranalyse kwam naar voren dat koele tinten haar ogen meer laten spreken en haar huid rustiger wordt.

We hebben high- en lowlights geplaatst voor meer diepte en om de koele ondertoon naar voren te halen. Haar wimpers en wenkbrauwen zijn geverfd en we hebben een soft lipgloss aangebracht voor net dat beetje extra.

Lees meer...
Lees minder...
Danielle

Danielle staat altijd open voor advies. We hebben haar geanalyseerd op een koele ondertoon. Tijdens het bespreken van het model kwam er een kleuring langs die ze prachtig vond. We hebben het model in een bluntcut geknipt, een strak model wat prachtig staat bij de valling van Danielle haar haren. We hebben de aanzet ingekleurd met een diepere koele donkerblond tint, lowlights geplaatst en de overige punten getoned.

De Natural Beauty Day Cream voor een rustig effect, een blusher en een lipgloss. Het witte hemdje weggewerkt, want de kleur van de trui kleurt prachtig bij haar huid en ogen. Zie je ze spreken die blauwe kijkers?

Lees meer...
Lees minder...
Marieke

Marieke kwam als nieuwe klant bij ons in de salon. Via social media hadden we haar enthousiast gemaakt voor het ondergaan van een kleine metamorfose. We hebben geknipt, gekleurd en een make-up aangebracht.

Tijdens de korte koel/warm kleuranalyse kwam naar voren dat koele tinten Marieke stralender maken. Haar haren waren te ‘warm’ van kleur en dit zorgde voor een minder sprekend beeld. We hebben de kleur getoned naar een mattere blond tint en wat highlights geplaatst om toch een speels eindresultaat te behouden. Voor haar make-up hebben we gekozen voor zachte kleuren die passen bij haar haar kleuring en samen zorgen voor een rustig en fris eindresultaat.

Lees meer...
Lees minder...
Ineke

Ineke is al jaren klant bij ons en staat altijd open voor advies over haar haar en huid. In dit geval hebben we gekozen voor het kleuren van de uitgroei en het plaatsen van highlights om de kleur sprankelender te maken.

Door de shawls kun je goed zien wat het dragen van de juiste kleuren voor je kan betekenen en wat het kan doen voor je zelfvertrouwen.

Nathalie

Nathalie is de dochter van Margot en het zusje van Chantal. Ze houdt wat kleur betreft van verandering maar is wel gek op haar lange lokken.

Hier zijn we van rood naar een sprekende violet tint gegaan met een diepe aanzet. Een consealer onder de ogen en een subtiele lipgloss in een passende tint zorgt er voor dat Nathalie weer straalt en er fris uit ziet.

Inge

Inge is vriendin van Chantal en vertrouwd haar haren en huid al jaren aan haar toe. Inge is een diep kleurtype.

We hebben haar lange haar in een curtain bang geknipt met korte lagen. Hierdoor vallen haar haren minder lijzig langs haar gezicht. De kleur in een diepe koel tint gekleurd en een klein violet accent aan de onderkant geven haar een krachtige uitstraling.

Marja

Marja, ook al jaren klant bij ons in de salon, staat altijd open voor nieuwe ideeën.

Hier hebben we de uitgroei aangepast en folies geplaatst voor een stralender eindresultaat. Een klein beetje make-up en een shawl in een voor haar stralende kleur.

Jetske

Jetske, een dame met prachtige krullen. De kleur weer heerlijk opgefrist en de krullen mooi in model gebracht. We hebben het haar verzorgt met de curl control shampoo en het curl controlemasker om haar haar rustiger te maken en te voorzien van voldoende vocht waardoor de krul zijn veerkracht behoud.

Als prep de curl cream voor een stevige en soepele krul, het haar gedroogd onder de kap om het zo natuurlijk mogelijk op te laten drogen. Als finishing touch nog een beetje shaping fiber voor een mooie glans en dan heb je deze prachtige krullen

Lees meer...
Lees minder...
Scroll voor meer resultaten
Geen resultaten meer
Droomhaar | Prijzen

Onze prijslijst geeft je een klein inzicht in onze prijzen. Als onze behandelingen zijn inclusief advies en persoonlijke aandacht. Wil je meer informatie? Neem even contact met ons op.

Kleuren
Kleuring uitgroei (shadow rootz)
v.a.
48,50
Kleuring totaal
v.a.
65,95
Toner kleuring
v.a.
25,50
Folies per stuk
1,00
(in totale of folie behandeling)
Color blocking
v.a.
65,95
Folie kleuringen
v.a.
78,00
Balayage kleuring
v.a.
104,00
Foilyage kleuring
v.a.
104,00
Microlights kleuring
v.a.
89,25

Stylen
Wassen, föhnen
v.a.
31,30
Lang haar toeslag
10,00
Wassen, watergolf
33,10

Knippen
Wassen, knippen, drogen/stylen dames kort haar
40,25
Wassen, knippen, drogen/stylen dames lang haar
48,50
Wassen, knippen, föhnen
v.a.
61,00
Wassen, knippen, drogen heren
33,00
Tondeuse
v.a.
23,80

Jeugd
Kinderen t/m 11
v.a.
23,00
Tieners 12 t/m 16
v.a.
27,80
Lang haar toeslag
10,00

Omvorming (permanent)
Omvorming incl. knippen, drogen en stylen
v.a.
91,00

Make-up en updo
Updo
27,50
Updo incl. krullen en/of stylen
37,50
Complete make-up
28,10
Opfris make-up
13,00

Beauty behandelingen
Malu Wilz Brons

Tijdens de bronsbehandeling van 60 of 90 min. wordt er gewerkt met de verschillende speciaal behandelingen van Malu Wilz.

Brons (60 min)
62,00

Reiniging, peeling, ampul, masker, tijdens het masker massage van decolleté en nek, serum, oog crème, dag/nacht verzorging.

Brons (90 min)
82,00

Reiniging, peeling, ampul, massage decolleté, nek en gezicht of cupping massage gezicht, masker, handverzorging, serum, oogcrème, dag/nacht verzorging.

Malu Wilz Zilver

Tijdens de zilverbehandeling van 60 of 90 min. wordt de brons treatment uitbereid met een fruitzuurpeeling OF microdermabrasie wat zorgt voor een intensieve reiniging en directe vermindering van droogte lijntjes en pigmentatie.

Zilver (60 min)
69,50

Zilver (90 min)
87,50

Malu Wilz Goud

Tijdens de goudbehandeling van 90 min wordt de brons treatment uitgebreid met een fruitzuurpeeling EN microdermabrasie. De behandeling met het meest huid verbeterende resultaat.

Goud (90 min)
95,00

Arrangementen
Neem ook een kijkje in ons aanbod aan arrangementen
 
Arrangementen
Persoonlijk kleur advies
Brons: 105 min € 105,00
 • Kleuradvies voor de huid
 • Persoonlijke dag make-up
 • Voor- en na-foto met after draping doeken
 • Persoonlijke kleuren kaartje (PKK) twv € 10,00
Zilver: 120 min € 120,00
 • Kleuradvies voor huid en haar
 • Persoonlijke dag make-up
 • Voor- en na-foto met after draping doeken
 • Persoonlijke kleuren kaartje (PKK) twv € 10,00
Goud: 150 min € 150,00
 • Kleuradvies voor huid en haar
 • Persoonlijke dag make-up
 • Modelleren van het haar
 • Voor- en na-foto met after draping doeken
 • Persoonlijke kleuren kaartje (PKK) twv € 10,00
Kom je met 2 personen voor een kleuradvies ontvang je € 10,00 korting p.p.
Persoonlijk style advies
Brons: 60 min € 60,00
 • Eigen kledingadvies

Eigen kleding advies; neem kleding mee die je in je kast hebt waarbij je twijfelt of niet draagt. Met mijn professionele tips kun je de kleding wel aantrekken, omdat ik je laat zien dat het met een kleine verandering wel prima past. Dit is dus een besparing voor je portemonnee en het milieu.

Zilver: 90 min € 90,00
 • Body analyse
 • Eigen kledingadvies
 • Haaradvies

Samen kijken we hoe de verhoudingen van je lichaam zijn, zodat je heel makkelijk je kledingkeuze kan maken in de winkel. Je eigen kleding passen we aan. Je kapsel versterkt je persoonlijkheid.

Goud: 135 min € 145,00
 • Body analyse
 • Stof- en accessoires advies
 • Kapseladvies
 • Welke stijl past bij jou?
 • Eigen kledingadvies
 • Basis make-up behandeling
 • Persoonlijk verslag via e-mail (je persoonlijk verslag kun je altijd weer inzien)

Hoe is de verhouding van je lichaam, welke stoffen en accessoires horen bij jou. Ik laat je zien welke stijl je blij maakt, en met welke kleine veranderingen je je eigen kleding weer graag draagt.

Droomhaar | Arrangementen
Metamorfose

Wil jij je zelfverzekerder voelen? Van buiten echt laten zien wie je bent en hoe je je voelt? Je uitstraling versterken?

Door het dragen van de juiste kleuren en kledingstijl, haarcoupe en kleur, en een mooie basismake-up kun je hiervoor zorgen.

Lees meer
Lang haar

Speciaal voor onze langhaar klanten hebben wij 3 geweldige arrangementen samengesteld waarin we extra tijd nemen voor advies over haarkleur, coupe, make-up en de verzorging en styling mogelijkheden in jouw haar.

Uren genieten in onze salon met alle aandacht voor jou onder het genot van een van onze heerlijke koffie en/of thee soorten en een lekkernij en/of belegd broodje.

Lees meer
Huid en beauty

Wil je jouw huid een flinke oppeper geven in het najaar of voorjaar, of wil je jouw huidconditie verbeteren?

Pigmentvlekken verminderen, lijntjes verzachten, poriën verkleinen, een stralende huid?

Lees meer
Miracle elixer

Heb je ook last van poreus, droog, beschadigd haar? Of wil je jouw haar eens een flink herstel boost geven?

Dan is de miracle elixer treatment wat voor jouw! Een botox-like keratine behandeling die beschadigd haar tot wel 80% kan herstellen.

Lees meer
Arrangementen | Metamorfose
Pakket brons
 • Persoonlijke kleuranalyse zilver
 • Wassen, knippen en stylen
 • Make-up behandeling
De metamorfose

Tijdens deze metamorfose begint Margot met de kleuranalyse, er wordt gekeken met behulp van de regenboogkragen welke kleuren kleding, haar en make-up jou het meest stralend maken. Ook krijg je jouw persoonlijke kleurkaartje twv €10,00 mee naar huis.

Margot geeft je samen met Chantal of Iris advies over welke coupe jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm het beste tot zijn recht laten komen.

Je haar wordt heerlijk gewassen en verzorgd en naar het besproken model geknipt. We stylen het haar en je wordt voorzien van een prachtige make-up.

We nemen extra tijd voor je om je tijdens de make-up behandeling en het verzorgen en stylen van je haar te voorzien van diverse tips en trics. Want ook thuis wil je jouw nieuwe look voort kunnen zetten. Je krijgt het advies en de gebruikte producten en tools uitgewerkt mee naar huis in jouw persoonlijke haar-, huid- en make-up plan zodat je er altijd naar terug kunt kijken.

Voor en na de behandeling wordt er een foto gemaakt.

Tijdens de behandeling verwennen we je met een lekkernij en een van onze heerlijk koffie en/of thee soorten.

Prijzen pakket brons:

Kort haar € 178,00 (duur ong. 3 uur)
Lang haar € 204,00 (duur ong. 4 uur)

Onder kort haar verstaan we haar wat tot boven de schouders valt.

Pakket zilver
 • Persoonlijke kleuranalyse zilver
 • Knippen, kleuren en stylen naar het besproken model en kleur passend bij jou als persoon en gezichtsvorm
 • Make-up behandeling
De metamorfose

Net als bij pakket brons begint Margot met de kleuranalyse, er wordt gekeken met behulp van de regenboogkragen welke kleuren kleding, haar en make-up jou het meest stralend maken + jouw persoonlijke kleurkaartje twv €10,00. Margot geeft je samen met Chantal of Iris advies over welke coupe en kleur jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm het beste tot zijn recht laten komen.

Je haar wordt heerlijk gewassen en verzorgd en naar het besproken model geknipt en gekleurd. We stylen het haar en je wordt voorzien van een prachtige make-up.

We nemen extra tijd voor je om je tijdens de make-up behandeling en het verzorgen en stylen van je haar te voorzien van diverse tips en trics. Want ook thuis wil je jouw nieuwe look voort kunnen zetten. Je krijgt het advies en de gebruikte producten en tools uitgewerkt mee naar huis in jouw persoonlijke haar-, huid- en make-up plan zodat je er altijd naar terug kunt kijken.

Voor en na de behandeling wordt er een foto gemaakt.

Tijdens de behandeling verwennen we je met een lekkernij en een van onze heerlijk koffie en/of thee soorten.

Prijzen pakket zilver:

Kort haar v.a. € 220,00 (duur ong. 5 uur)
Lang haar v.a. € 250,00 (duur ong. 6 uur)

De prijs is gebaseerd op een basiskleuring exclusief extra kleurproduct, folies of een tonerVoor en na foto's
Pakket goud
 • Malu Wilz treatment 60 min
 • Persoonlijke kleuranalyse zilver
 • Wassen, knippen en stylen
 • Make-up behandeling
Pakket goud+
 • Malu Wilz treatment 60 min
 • Persoonlijke kleuranalyse zilver
 • Knippen, kleuren en stylen naar het besproken model en kleur passend bij jou als persoon en gezichtsvorm
 • Make-up behandeling

Tijdens beide metamorfoses begint Chantal met het geven van één van de heerlijke gezichtbehandelingen passend bij je wensen en huidconditie.

Daarna vindt bij Margot de kleuranalyse plaats, er wordt gekeken met behulp van de regenboogkragen welke kleuren kleding, haar en make-up jou het meest stralend maken. Ook krijg je jouw persoonlijke kleurkaartje twv €10,00 mee naar huis. Margot geeft je samen met Chantal of Iris advies over welke coupe en kleur jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm het beste tot zijn recht laten komen.

Je haar wordt heerlijk gewassen, verzorgd, geknipt. Wanneer je voor GOUD+ hebt gekozen wordt je haar ook gekleurd.

We nemen extra tijd voor je om je tijdens de make-up behandeling en het verzorgen en stylen van je haar te voorzien van diverse tips en trics. Want ook thuis wil je jouw nieuwe look voort kunnen zetten. Je krijgt het advies en de gebruikte producten en tools uitgewerkt mee naar huis in jouw persoonlijke haar-, huid- en make-up plan zodat je er altijd naar terug kunt kijken.

Voor en na de behandeling wordt er een foto gemaakt. Tijdens de behandeling verwennen we je met een lunch en lekkernij en een van onze heerlijk koffie en/of thee soorten.

Prijzen pakket goud:

Kort haar v.a. € 210,00 (duur ong. 4 uur)
Lang haar v.a. € 230,00 (duur ong. 5 uur)

Onder kort haar verstaan we haar wat tot boven de schouders valt.

 
Prijzen pakket goud+:

Kort haar v.a. € 270,00 (duur ong. 6 uur)
Lang haar v.a. € 310,00 (duur ong. 7 uur)

De prijs is gebaseerd op een basiskleuring exclusief extra kleurproduct, folies of een toner

Arrangementen | Lang haar
Pakket brons
 • Analyse met goud en zilver doeken
 • Folie kleuring
 • Toner kleuring
 • Opfris make-up
 • Drogen en stylen
 • 80ml Keune shampoo en -conditioner voor thuis
 • Extra lekkernij of lunch bij je koffie en/of thee

Onze (half)lang haar arrangementen hebben we speciaal in het leven geroepen voor vrouwen die houden van natuurlijke kleuringen zonder opvallende uitgroei. Er wordt gewerkt met onze diverse folietechnieken zoals balayage, foilyage of aanzet folies. Daarnaast word je tijdens dit arrangement extra in de watten gelegd.

Wat kun je verwachten?

Iris of Chantal begint de behandeling met een uitgebreide intake, je eventuele wensen met betrekking tot de kleur en techniek worden achterhaald. Door te kijken met de goud- en zilverdoeken geven we je een advies over de kleurkeuze.

Maken warme of koele tinten je juist stralender? En welke techniek past er bij jouw wensen en ons advies?

Dan starten we met het inzetten van de kleuring. Vaak komt er bij een ontkleuring een onnatuurlijke gele of oranje gloed in het haar naar boven, daarom wordt de kleur getoned. Dit zorgt voor een natuurlijk eindresultaat. Na het uitspoelen van de toner word je haar extra verzorgd met een heerlijk masker en een uitgebreide hoofdhuidmassage. Je wordt nog even lekker onder de warme kap gezet voor een diepere werking van het masker. Om je (nieuwe) look compleet te maken voorzien we je van een kleine dag make-up en word je haar extra mooi gedroogd en gestyled uiteraard met tips hoe je dit resultaat thuis ook kunt bereiken. Een advies over het thuis onderhouden van je kleur en coupe krijg je mee naar huis uitgewerkt in je persoonlijke haarplan. Ook krijg je voor thuis een 80ml shampoo en conditioner mee naar huis passend bij de behoefte van jouw haar en hoofdhuid.

Uiteraard worden er ook voor en erna foto’s gemaakt van het resultaat.

Leuk voor ons en voor jezelf.

Prijzen pakket brons:

Half hoofd € 214,00 (duur ong. 4 uur)
Heel hoofd € 239,50 (duur ong. 4,5 uur)

Heb je half lang haar (dan is je haar niet langer dan tot op de schouder) dan ontvang je -10% op de prijzen

Pakket zilver
 • Analyse met goud en zilver doeken
 • Knippen
 • Folie kleuring
 • Toner kleuring
 • Opfris make-up
 • Drogen en stylen
 • Split end techniek
 • 80ml Keune shampoo en conditioner voor thuis
 • Extra lekkernij EN belegd broodje bij je koffie en/of thee

Onze (half)lang haar arrangementen hebben we speciaal in het leven geroepen voor vrouwen die houden van natuurlijke kleuringen zonder opvallende uitgroei. Er wordt gewerkt met onze diverse folie technieken zoals balayage, foilyage of aanzet folies. Daarnaast word je tijdens dit arrangement extra in de watten gelegd.

Wat kun je verwachten?

Iris of Chantal begint de behandeling met een uitgebreide intake, je eventuele wensen met betrekking tot de kleur, coupe en techniek worden achterhaald. Door te kijken met de goud en zilverdoeken geven we je een advies over de kleurkeuze. Maken warme of koele tinten je juist stralender? En welke techniek past er bij jouw wensen en ons advies? Ook het model van je haar wordt besproken, misschien wil je wat meer valling of ga je juist voor sluik en glad haar?

Eerst word je haar in het gewenste model geknipt en daarna starten we met het inzetten van de kleuring. Vaak komt er bij een ontkleuring een onnatuurlijke gele of oranje gloed in het haar naar boven, daarom wordt de kleur getoned. Dit zorgt voor een natuurlijk eindresultaat. Na het uitspoelen van de toner word je haar extra verzorgd met een heerlijk masker en een uitgebreide hoofdhuid massage. Je wordt nog even lekker onder de warme kap gezet voor een diepere werking van het masker. Om je (nieuwe) look compleet te maken voorzien we je van een kleine dag make-up en word je haar extra mooi gedroogd en gestyled uiteraard met tips hoe je dit resultaat ook thuis kunt bereiken. Je haar wordt nog nagelopen met de splitend techniek. Een knip techniek waardoor je haar wordt ontdaan van tussen liggende gespleten punten. Een advies over het thuis onderhouden van je kleur en coupe krijg je mee naar huis uitgewerkt in je persoonlijke haarplan. Ook krijg je voor thuis een 80ml shampoo en conditioner mee naar huis passend bij de behoefte van jouw haar en hoofdhuid.

Uiteraard worden er ook voor en erna foto’s gemaakt van het resultaat.

Leuk voor ons en voor jezelf.

Prijzen pakket brons:

Half hoofd € 277,75 (duur ong. 5,5 uur)
Heel hoofd € 303,25 (duur ong. 6,5 uur)

Heb je half lang haar (dan is je haar niet langer dan tot op de schouder) dan ontvang je -10% op de prijzen

Pakket goud
 • Analyse met goud en zilver doeken
 • Knippen
 • Folie kleuring
 • Toner kleuring
 • Complete make-up
 • Drogen en stylen
 • Split end techniek
 • 80ml Keune shampoo en conditioner voor thuis
 • Extra lekkernij EN belegd broodje bij je koffie en/of thee

Onze (half)lang haar arrangementen hebben we speciaal in het leven geroepen voor vrouwen die houden van natuurlijke kleuringen zonder opvallende uitgroei. Er wordt gewerkt met onze diverse folie technieken zoals balayage, foilyage of aanzet folies. Daarnaast word je tijdens dit arrangement extra in de watten gelegd.

Wat kun je verwachten?

Iris of Chantal begint de behandeling met een uitgebreide intake, je eventuele wensen met betrekking tot de kleur, coupe en techniek worden achterhaald. Door te kijken met de goud en zilverdoeken geven we je een advies over de kleurkeuze. Maken warme of koele tinten je juist stralender? En welke techniek past er bij jouw wensen en ons advies? Ook het model van je haar wordt besproken, misschien wil je wat meer valling of ga je juist voor sluik en glad haar?

Eerst word je haar in het gewenste model geknipt en daarna starten we met het inzetten van de kleuring. Vaak komt er bij een ontkleuring een onnatuurlijke gele of oranje gloed in het haar naar boven, daarom wordt de kleur getoned. Dit zorgt voor een natuurlijk eindresultaat. Na het uitspoelen van de toner word je haar extra verzorgd met een heerlijk masker en een uitgebreide hoofdhuid massage. Je wordt nog even lekker onder de warme kap gezet voor een diepere werking van het masker. Om je (nieuwe) look compleet te maken voorzien we je van een uitgebreide make-up, je wordt voorzien van tips over welke kleuren en technieken jou het mooiste staan, dit krijg je uitgewerkt mee naar huis in je persoonlijke make-up plan. Je haar wordt extra mooi gedroogd en gestyled uiteraard met tips hoe je dit resultaat thuis ook kunt bereiken. Je haar wordt nog nagelopen met de splitend techniek. Een knip techniek waardoor je haar wordt ontdaan van tussen liggende gespleten punten. Een advies over het thuis onderhouden van je kleur en coupe krijg je mee naar huis uitgewerkt in je persoonlijke haarplan. Ook krijg je voor thuis een 80ml shampoo en conditioner mee naar huis passend bij de behoefte van jouw haar en hoofdhuid.

Uiteraard worden er ook voor en erna foto’s gemaakt van het resultaat.

Leuk voor ons en voor jezelf.

Prijzen pakket brons:

Half hoofd € 303,25 (duur ong. 6 uur)
Heel hoofd € 328,75 (duur ong. 7 uur)

Heb je half lang haar (dan is je haar niet langer dan tot op de schouder) dan ontvang je -10% op de prijzen

Arrangementen | Huid & beauty
Pakket brons | € 240,00
 • 3 Malu Wilz treatments incl. cuppingmassage 60 min
 • Cupping set voor thuis
 • Instuctievideo om thuis 3 a 4 x per week mee te kunnen cuppen. En hoe je huid in deze periode te verzorgen
 • Malu Wilz productenpakket om de 6 weken thuis je huid mee te verzorgen
Cuppingmassage

De cuppingkuur is zeer geschikt als je je huid wilt verstevigen en lijntjes wilt verzachten, ook werkt cupping massage reinigend voor je huid en verfijnd het de poriestructuur.

Arrangementen | Huid

Wil je jouw huid een flinke oppeper geven in het najaar of voorjaar, of wil je jouw huidconditie verbeteren?

Pigmentvlekken verminderen, lijntjes ver­zachten, poriën verkleinen, een stralende huid?

Ga voor een kuurbehandling

Een kuurbehandeling een echte aanrader! Tijdens een kuurbehandeling wordt er gewerkt met de fruitzuurpeeling van Malu Wilz, microdermabrasie en/of cupping massage.

Afhankelijk van wat voor huid 'probleem' je wilt aanpakken. Ieder pakket bestaat uit 3 behandelingen die plaats vinden binnen 6 weken.

Maak een afspraak
Pakket zilver | € 240,00
 • 3 Malu Wilz treatments incl. fruitzuur peeling OF microdermabrasie 60 min
 • Instructievideo hoe je huid te verzorgen in deze periode
 • Malu Wilz productenpakket om de 6 weken thuis je huid mee te verzorgen

Zowel fruitzuren als microdermabrasie verstevigen de huid en verzachten lijntjes, pigmentvlekken verminderen en de poriestructuur verfijnt.

Microdermabrasie

Dit is een intensieve peeling van de huid waarbij een groot deel van je dode hoorncellen verwijderd wordt. Je huid is hierdoor beter in staat de werkstoffen van de behandeling en thuisverzorging op te nemen.

Pakket goud | € 299,00
 • 3 Malu Wilz treatments incl. fruitzuur peeling EN microdermabrasie 75 min
 • Instructievideo hoe je huid te verzorgen in deze periode
 • Malu Wilz productenpakket om de 6 weken thuis je huid mee te verzorgen

Zowel fruitzuren als microdermabrasie verstevigen de huid en verzachten lijntjes, pigmentvlekken verminderen en de poriestructuur verfijnt.

Fruitzuren

Hier bij wordt de huid in de diepere lagen geactiveerd. Lijntjes verzachte, pigment verminderd en wordt afgebroken en de huid is beter in staat zijn vocht vast te houden.

Arrangementen | Miracle Elixir
Pakket brons | € 55,00
 • 1 salonbehandeling* met Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster
 • Je haar wordt na deze behandeling ook gestyled, zodat het eindresultaat goed te zien is.
Miracle Elixir

Soms is er een wonder nodig om droog, beschadigd haar te herstellen. Op die momenten kan je haar rekenen op Miracle Elixir van Keune. Dit unieke product is gebaseerd op een geavanceerde keratineformule die beschadigt haar tot 80% herstelt (na 2 behandelingen*) en zorgt dat het twee keer zo zacht aanvoelt.

De intensieve voeding begint met Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster, een behandeling die exclusief in salons wordt aangeboden. Met Care Miracle Elixir Keratin Spray kun je de professionele behandeling thuis voortzetten, zodat het haar ook na 5 keer wassen nog heerlijk zacht aanvoelt. Keratine herstelt en versterkt het haar, Quat Complex maakt het haar makkelijker doorkambaar en kokosolie hydrateert het haar van binnenuit. Je haarverzorgingswensen gaan in vervulling!

Voordelen
 • Herstelt beschadigt haar
 • Twee keer zachter haar
 • Makkelijk doorkambaar
 • Heb je ook last van poreus, droog, beschadigd haar?

  Wij geven je graag advies!
  – De imago specialisten –
  Pakket zilver | € 105,00
  • 2 salonbehandelingen* met Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster
  • Je haar wordt na deze behandeling ook gestyled, zodat het eindresultaat goed te zien is
  • Voor thuisgebruik ontvang je de Care Miracle Elixir Keratin Spray voor de halve prijs (t.w.v. € 10,25)
  Pakket goud | € 155,00
  • 3 salonbehandelingen* met Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster
  • Je haar wordt na deze behandeling ook gestyled, zodat het eindresultaat goed te zien is
  • Voor thuisgebruik ontvang je de Care Miracle Elixir Keratin Spray geheel GRATIS (t.w.v. € 20,50)

  * salonbehandelingen dienen om de week plaats te vinden.

  Droomhaar | Al 25 jaar
  Hoe het begon, kapper aan huis

  Ruim 25 jaar geleden is Margot Poppes de kapsalon “Droomhaar” aan huis gestart in Hauwert. Al snel groeide het uit tot een succesvolle eenmanszaak.

  Leco van Zadelhoff

  Margot is altijd al vooruitstrevend geweest met haar salon. Je kon tijdens een haarbehandeling ook terecht voor het modelleren en verven van de wenkbrauwen en ze volgde bij Leco van Zadelhoff een meerdaagse training tot visagiste. In die tijd kon je ook al terecht voor een make-over en maakte ze voor- en na foto’s van haar klanten die open stonden voor veranderingen in kleur of model.

  Dochter Chantal hielp in haar tienertijd haar moeder wel eens met haren vegen, koffie zetten, haren wassen, permanenten spoelen en kleuringen uitspoelen.

  Margot & Chantal
  It runs in the family

  Margot was op zoek naar meer uitdaging en miste het samenwerken met collega’s. Toen kwam het huidige pand in Blokker aan haar voorbij. De overstap heeft ze toen gezet en in 2003 is ze na een opfrisbeurt van de salon aan de slag gegaan.

  Beautysalon voor Chantal

  In 2007 werd de bovenverdieping aangepast met een beautysalon zodat dochter Chantal Konijn die inmiddels toch had gekozen om zich op te laten leiden tot schoonheidsspecialist haar salon boven de kapsalon kon openen.

  Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, en door zo vaak het kappersvak van dichtbij te hebben gezien, is Chantal ook de kappersopleiding gaan volgen om deze 2 geweldige beroepen te combineren.

  Droomhaar | Samen aan het roer
  Moeder & dochter

  Sinds 2013 zijn Margot en Chantal een samenwerking aangegaan als VOF om samen een nog mooiere salon neer te zetten. In hetzelfde jaar is er een grote verbouwing van de salon geweest. Samenwerken als moeder en dochter vinden ze beide net zo geweldig als dat het wel eens moeilijk is.

  Totaalpakket beauty

  Het is heel bijzonder dat je beide dezelfde missie en passie deelt. Margot heeft in 2015 de opleiding tot professioneel kleur- en stijladviseur voor haar, kleding en make-up gevolgd. Daarom is het aanbod in de salon nog completer geworden. De klant de allermooiste versie van zichzelf laten zien, door naar de persoon te kijken en te luisteren, waardoor je een passend en professioneel advies kunt geven op het gebied van haar, huid, styling en make-up. Dit is wat iedereen verdiend!

  Hierdoor verlaten al onze klanten de salon stralend, ontspannen en met een goed advies. Van nieuwe coupe of haarkleur tot een totale make-over, dit is waar we het voor doen!

  Margot | Imago specialist
  Haarstylist | Visagist | Kleur- en style-expert

  Gespecialiseerd in:

  • Advies haarkleur en model dames
  • Het knippen en stylen van dames
  • Dag make-up
  • Kleur-, stijl- en kledingadvies
  • Diverse permanent- en watergolf technieken

  Sinds 2014 ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het laten stralen van mensen, omdat ik merk dat mensen dit lastig vinden. Door middel van een gesprek achterhaal ik jouw specifieke wensen en help ik om jouw sterke punten naar voren te halen. Hierna bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

  Ik ben me ervan bewust dat ieder mens uniek is en daarom is mijn advies altijd volledig op maat. Ik schroom niet om hierin duidelijk advies te geven. Stel je open voor mijn haar, make-up, kleur-, styling- en kledingadviezen en ervaar wat er met je gaat gebeuren. Oftewel: Ik de professional ben die jou laat stralen!

  Ik sta voor je klaar op: dinsdag, donderdag en zaterdag.

  Chantal
  Schoonheidsspecialist | Hairstylist | Visagist

  Gespecialiseerd in:

  • huidverbeterende wellness behandelingen
  • het geven van een persoonlijk huid- en haar advies
  • visagie, dag make-up, avond make-up en bruidsmake-up
  • het knippen stylen en adviseren van dames
  • diverse moderne kleurtechnieken zoals balayage, foilyage, microlights en colorblocking

  Sinds 2007 run ik de beauty salon boven de kapsalon. Ik geloof dat we door samen te werken aan je huid, ik in de schoonheidssalon en jij thuis, we je huid op een stralende manier ouder kunnen laten worden. En zeg nou zelf wie wil dat nou niet? In tijden waarin iedereen druk is staat ontspanning bij mij hoog in het vaandel. Ik combineer huidverbetering met wellness.

  Daarnaast ben ik ook haarstylist. Ik voorzie je graag van een goed advies over een model en een kleur passend bij jouw gezichtsvormen en persoonlijkheid. Natuurlijke schoonheid op het gebied van haar en huid vind ik belangrijk en ik laat dit aansluiten bij wat jij wilt en wat bij jou past. Ik adviseer je hier heel graag over.

  Ik sta voor je klaar op: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

  Iris
  Hairstylist | Visagist

  Gespecialiseerd in:

  • diverse moderne kleurtechnieken zoals balayage, foilyage, microlights en colorblocking
  • het knippen, stylen en adviseren van dames met lang haar
  • het knippen, stylen en adviseren van heren
  • make-up en updo’s

  Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Droomhaar. Ik haal veel plezier uit het knippen, kleuren en modelleren van dames met lang haar. Ik ben mij gaan specialiseren in de diverse kleurtechnieken zoals balayage, foilyage, microlights, shadowroots en colorblocking.

  Ook voorzie ik je graag van goed product advies over de verzorging en styling van jouw haar thuis. Zo blijft dat heerlijke kappersgevoel ook wanneer je thuis bent. Heren kunnen ook bij mij in de stoel plaatsnemen. Advies over de mogelijkheden betreft haar & styling is natuurlijk vanzelfsprekend.

  Heb je een keer een feestje? Met een mooie party look, föhnen, krullen of opsteken en met een stralende make-up maak ik je look compleet.

  Ik sta graag voor je klaar op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

  Privacy statement
  Persoonsgegevens die wij verwerken

  Door bij ons te werken, als klant diensten af te nemen, of door ons diensten aan te bieden, gaan wij over tot de verwerking van persoonsgegevens. Ook kan het zo zijn dat u zelf aan ons persoonsgegevens verstrekt, bijvoorbeeld door een visitekaartje of cv achter te laten. De persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, zijn de volgende: naam, adres, telefoonnummer, e-mail, geslacht, geboortedatum, bankrekeningnummer, kopie van een paspoort of ID-kaart en het BSN-nummer (op grond van de wet voor personeel), foto (na uitdrukkelijke toestemming). Overige gegevens zullen enkel worden verwerkt indien daarvoor een wettelijke verplichting op ons rust, dan wel indien de gegevens vrijwillig zijn aangeleverd. Bij de vrijwillige aanlevering van persoonsgegevens zullen wij nagaan in hoeverre wij die gegevens zullen bewaren, gelet op ons beleid om geen overbodige persoonsgegevens te verwerken.

  Grondslag en doel voor de verwerking

  Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een arbeidsovereenkomst ten behoeve van het voeren van de loonadministratie. Daarnaast verwerken wij de persoonsgegevens die nodig zijn om de klantbehandeling goed uit te kunnen voeren. Op grond van een koopovereenkomst worden de gegevens verwerkt die nodig zijn voor de uitvoering daarvan. Foto’s worden alleen na toestemming verwerkt en alleen gebruikt voor de in de toestemming genoemde reden (bijvoorbeeld: promotie). Persoonsgegevens van een minderjarige (>16 jaar) worden alleen verwerkt indien daarvoor schriftelijk toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijk vertegenwoordiger.

  Bewaren en beveiligen van persoonsgegevens

  Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. Indien er een wettelijke bewaartermijn is, zal die termijn worden aangehouden. Zolang wij persoonsgegevens bewaren, zullen deze worden beschermd door middel van passende maatregelen om verlies en misbruik daarvan tegen te gaan, waaronder onbevoegde inzage en het ongeoorloofd aanbrengen van wijzigingen alsmede ongewenste openbaarmaking. De passende maatregelen bestaan uit het verlenen van autorisatie aan medewerkers voor toegang tot persoonsgegevens en hen te onderwerpen aan geheimhouding door middel van een geheimhoudingsverklaring. De gegevens worden beschermd door middel van: wachtwoord(en), virusscanner en software met automatische updates, automatische back-ups en fysieke sloten.

  Gegevensverwerking door derden

  Bovenstaand treft u de persoonsgegevens aan die wij verwerken, de grondslag daarvoor en het doel van de verwerking. Bepaalde verwerkingen worden niet intern verricht, omdat daarvoor derden worden ingeschakeld (extern). Wij maken gebruik van derden voor de website, het kassasysteem en de boekhouding. Indien wij gebruik maken van de diensten van derden, zullen persoonsgegevens nooit worden doorgegeven zolang er geen sprake is van een afgesloten verwerkersovereenkomst. In de verwerkersovereenkomst maken wij afspraken met de externe verwerker, die ervoor zorgen dat er bij de verwerker minstens net zo zorgvuldig met de persoonsgegevens wordt omgegaan, als wanneer wij de gegevens intern verwerken.

  Uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens

  Op grond van de AVG heeft u recht op inzage, rectificatie, overdracht of verwijdering van de persoonsgegevens die wij van u hebben verwerkt. Daarnaast kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van (een deel van) uw persoonsgegevens door ons of door een door ons ingeschakelde derde. Indien u toestemming heeft gegeven om uw persoonsgegevens te verwerken, waaronder het gebruik van fotomateriaal, dan heeft u te allen tijde het recht om de verleende toestemming in te trekken. Indien u een klacht heeft ten aanzien van de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u hierover contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Wij gaan ervan uit dat wij vervolgens samen tot een passende oplossing komen. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Mochten er naar aanleiding van onze privacy policy vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

  Droomhaar | Partners